En snöslunga du kan lita på

Behöver du en snöslunga Toro som presterar men du är osäker på vilken storlek som är optimal? Toro sortimentet av snöslungor består av en mängd varianter. Vi har valt att visa upp 3 varianter som passar dig som söker snöslungor som presterar väl vid en villa upp till större gårdar. 

Toro snöslungor är beprövade och har en lång framgångsrik historik inom snöröjning. Driftsäkerheten och kvaliteten kan inte överträffas.

Snöslunga Toro – mindre

Snöslungan som gör jobbet enklare hemma vid villan. Bästa resultatet får du om du har ett fast underlag, exempelvis plattor eller asfalt. Kraften i förhållande till storlek och vikt gör att modellen är populär för medelstora villauppfarter. Snöslungan är elektriskt driven med hjälp av elmotor.

Toro snöslunga batteri eldriven

Toro
Power Clear E21 – batteridriven

Snödjup 20 cm

Kastlängd 12 meter

Kapacitet 150 m2 med 7,5 Ah batteri

Snöslunga Toro – mellan

Mediummodellen har ett snabbjusteringshandag vid förarplatsen som gör att du kan ändra riktning på kastet från förarplatsen. Handtaget gör snöslungan mer effektiv och passar den större uppfarten eller anslutningsvägen. Kraftfull motor som kastar blöt snö upp till 11 meter.

Toro
6053R

Snödjup 30 cm

Kastlängd 11 meter

Röjbredd 53 cm

Snöslunga Toro – större

Maskinen som presterar när det är mycket snö att ta hand om på större ytor. Toro SnowMaster 724 QXE är till för områden med mycket snö samt större ytor som ska röjas. Ergonomisk förarposition, du kan justera utkastet som du vill via enspaksreglaget placerat framför handtaget. En arbetshäst!

Toro
SnowMaster
724 QXE
CE

Snödjup 46 cm

Kastlängd 12 meter

Röjbredd 61 cm


Eskilstuna Trädgårdsmaskiner erbjuder snöröjningslösningar från bland annat Toro. Har du frågor om snöslungor och snöröjning? Fråga oss om råd.